Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Tuesday, November 22, 2011

CupCakes Bouquet

lame dh tak mengarang cerita di blog ini..bersawang sgt dh nieh..since bos baru masuk awal bln yg lalu..waktu nak udate semakin suntuk..dlm sibuk2 menguruskan urusan harian, dlm pale otak nieh..ligat memikirkan apekah bisnes yg terbaek patut aku cuba lagi memandangkan bisnes apam polka dot aku semakin rancak..menambahkan produk yg tak sukar tapi berbaloi adelah 1 perkara yg sarat aku pikirkan..

semakin lama..semakin aku fikir..aku terfikir akan satu bisnes ini...Cupcakes Bouquet..aku nak cuba dlm perniagaan nieh pula..sangat menarik dan mudah diuruskan...kembang ati nie nak cuba buat..nanti dh try buat..aku akan upload pic utk share ngan korang jer..idea aku nie tengah mencurah2..jadi mmg sgtlah tak sabar nak share ngan korang..so..aku bagi sedikit gambaran pic Cupcakes Bouquet utk tatapan korang yer...ini adalah carian dari Google...








ok...dh terlampau banyak dh nieh..ini antara decoration yg paling aku gemar..aku cuba untuk hasilkan deco terbaik sambil melihat ilham pic di atas. dalam masa terdekat aku cuba utk buat suprise tok kakak tercayang..hope menjadi..almaklumla..tangan keras nak cuba dalam bidang seni menggubah bunga dan cupcakes..huhu..

oh ye kengkawan..korang doakan la aku berjaya dlm bidang nie plak yer..nervous tau bile nak menceburi dlm bidang baru..

1 comment:

::Mamalyna:: said...

keep it up emma... cantik n kreatif kalo buat gini... sure org sayang nak makan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...