Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Thursday, November 24, 2011

Cupcakes Bouquet 1st Trial -Readers Sila Komen

ini adalah cubaan pertama aku dalam Cupcakes Bouquet. Aku hadiahkan kepada Kak Long sempena hari lahir die hari ini..same je ngan anak buah aku si Aryan.. Suh Kak Ngah pass kt kawan die kt opis letak kt atas meja die..huhuhu...

eh korang komen yer...nak buat penambahbaikan..almaklum la tangan keras..hihihi...





Cupcakes Bouquet nie sesuai utk hantaran kahwin, hadiah Hari Lahir, Anniversary, Suprising n etc la.ikut pada kesukaan u'olls la..huhuhu..nanti ade mase aku upload Cupcakes Bouquet (Vase)..ade byk pilihan..tp itu ikut pilihan korang la nak yg mane t..kalau sambutan tinggi, boleh la aku bukak 1 blog khas utk nieh...n_n..

oh ye...sekali promote la nieh..Cupcakes bouquet nie kalo ade yg berminat, boleh je wat tempahan yer..thru my hp.. 0132309092 - emma

note : sonok asenye.. cuba-cuba...dan menjadi..n_n..dh boleh niaga...

4 comments:

eMMe said...

saya tak pandai komen, saya pandai makan, kalo sedap, saya halo2 je order, heehehehe...

Mak Izz said...

mcm2 design cupcake skrg kan. org rajin baking mmg untungla. leh biz, masyuk!!!

pdpt akak ttg cupcake emma, ehm xtau nk komen apa. ikut taste akak, akak lebih suka biarkan cupcake tu xde huruf atas dia. tp leh comelkan dgn icing warna terang dan kiut. tulisan epy birthday tu blh tulis kat kad love tu je.

pastu ikut akak, akak suka kaler yg kiut miut mcm shocking pink, turqoise, lime green, putih dan purple. x brp suka kaler gelap. apepun cupcake kena sedap tau. jgn hiasan je over tp rasa ke laut. tp akak percaya, air tgn emma sume sedap2 belaka. so far tekak akak berkata apam polkadot emma yg paling sedap among others. x tipu serious!!!

AzaLea said...

beb, gud trial... harga dlm bpe mcm tu?

emma said...

Kak emme : hihihi..;)

Mama Izz : thanks kak..nanti saya cuba buat..pahtu upload utk akak komen lagi yer..n_n..

on : pm u later..ooo by hp..kuikui..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...