Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Friday, September 9, 2011

Pengumuman Pemenang Contest & Giveway PageIbushifaa

Salam semua..

alhamdulilah..dh 10 syawal hari ini...dan contest serta giveway yg aku anjurkan sebelum ini masih belum aku umumkan kerana masih belum abih dlm semakan juri..minta maaf la kerana mengumumkan lambat kerana mengalami pelbagai kesulitan...

since aku berpindah rumah, masalah untuk online agak ketara..pertukaran dari streamyx kepada unifi memberi tekanan kepada aku..smpi la umah lama aku dh duk org baru, kami still lagi tidak selesai urusan pertukaran kepada unifi kerana kawasan rumah kami menggunakan port unifi..~alasan~ jadi menggunakan bokben digi kadang kala mengundangkan amarah sebab tidak menepati kelajuan yg aku nak. Kat opis plak mmg waktu aku nak beronline mmg limited..tugasan kije mesti dilaksanakan dahulu...

maleh nak memberi pelbagai alasan..insyallah....pada 12 sept 2011 aku akan mengumumkan pemenang-pemenang Giveway Dia dh 7 Bulan dan juga Contest : Apa Tema Outdoor Uolls yang baru saja ditutup penyertaannya.

12 sept tue tak pasti kul bape nak umum yer..dan insyallah aku cuba untuk memaklumkan kepada u'olls jika (tuntutan kerja pada ari senin tue tak banyak~boleh caya ker?~)

apa pun aku mengucapkan terima kasih pada u'olls guys coz sudi menyertai contest dan giveway dari PageIbuShifaa.blogspot.com...

6 comments:

Fara said...

ok..take u'r time..

Dr. Amirah said...

ha sudah..dup dap dah..huhu

nak mng photoshoot :D

A y e s h a Ramlee said...

datang dari Contest : Apa Tema Outdoor Uolls ... okey je... :)

Mak Izz said...

berdebau-debau. menyesal 2nd contest aritu x smpt join bz banget. dussss...

Kutu said...

ok i'll wait 4 d result.hehe..

AzaLea said...

Moga ade rezeki... huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...