Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Friday, June 10, 2011

GiveaWay = Dia dh 7bln.....




Giveaway nie aku buat sempena Shifaa bakal menginjak usia 7bulan pada esok tgh malam jam 11.33pm...
syarat-syarat Giveaway Dia dh 7 Bulan !!!! nie...senang jer...hoho
  1. 1st, folo my blog @ networking blog..either one la...
  2. Tag kawan-kawan atleast 5 orang
  3. kalo aku tak tag tapi korang tbace, nak join..tade hal..ok jer.. ;)
  4. tempek banner kt entri korang
  5. tinggalkan link kt komen bawah...senangkan..hihihi
apa yg korang kene buat utk Giveaway Dia Dh 7 Bulan ialah :
  1. tempek 3 gambar bagi kategori UNIKNYA SENYUMAN INI
  2. describe gambar tersebut
Tarikh tutup GiveaWay nieh dh DIANJAKKAN PADA:

2 JULAI 2011 jam 10 malam

HURRY UP!! HURRY UP!!!.Maseh ade masa lagieh.. n_n..
Hadiah utk GiveaWay  Dia Dah 7 Bulan!!!!

HANDBAG HANGER @ HANDBAG HOOKS


kegunaannye cam kat pic bawah nie..utk sangkut handbag kt meja..tade la sesepah je..


kegunaan handbag hanger
-----------------------------------------------------------

untuk GiveaWay : Dia Dah 7 Bulan!!!! aku mulakan dgn gambar sendiri..hikhikhik..




aku pilih 3 gambar ini adalah kerana..princess aku nie agak sukar tersenyum...mahal senyuman die..tapi die sangat manja bila nampak ayah dan ibu die balik dari kije... anak dara yg lasak sebab tadi baru je jatuh dari katil kat umah..hohoho..sib tak dpt hadiah benjol...wisau jer ibu..haiii!!!!!!

oleh itu..aku tag :
AZALEA
MAK IZZ
frommetoyou
jueIrfan
kak Fidz

selamat mencuba ye rakan-rakan..heeee...n_n..

9 comments:

~AZALEA~ said...

Ni kene taruk gmbr budak jer ke?? aku nk trk gmbr sape plak ni??

emma said...

gambo sesape pun moleh janji senyuman die Unik ye nok..hohohoho...

アヌム ちゃん said...

thanks ye..insy nanti sy join :) nasib baik gambar sapa2 je boleh..kalau gmbar baby susah gk nak cari.heee~

Mak Izz said...

lea, takde pun emma letak syarat kena letak gmbr budak. dia tulis "tempek 3 gambar bagi kategori UNIKNYA SENYUMAN INI" maka gmbr mak dgn pak budak pun bolehla. inilah masanye pilih senyuman2 unik kekasih hati (x kira la somi ke, bf ke, anak2 ke, mak ke, eh diri sendiri pn mcm boleh je) HAHAHA... jom meriahkan GA emma!

emma said...

anum : thanks..n_n...join..jgn tak join..hihihi


mak izz : hihihi..moh kak..moh kak..;)..

Mak Izz said...

ma, akak dh join GA http://sayangizz.blogspot.com/2011/06/giveaway-dia-dh-7bln.html

moga ada rezeki utk akak hehe!

~AZALEA~ said...

Der, gua dh join...

http://thebeginningofazalea.blogspot.com/2011/06/giveaway-dia-dh-7bln.html

Nur Irfan Juezrie said...

sory lmbat.. dh join..

http://irfanhakim-juliana.blogspot.com/2011/06/giveaway-dia-dh-7bln.html

Sayang Sokmo... said...

Nak join jugak GA nih....
http://latifahpmoffice2009.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...