Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Monday, August 8, 2011

Identiti wanita yg memaki hamun Islam di Facebook telah dikenalpasti!!!!

memula entri nie aku ternampak kt blog aben ashaari ....dah bace tapi ase cam tak puas ati plak pengisiannye...terus aku guggle ID HAJAH ARAZUWLA.. terus kuar memacam..mmg lahanat sungguh ini perempuan dengan kata2 yg tidak menggambarkan dia seorang wanita tapi meggambarkan die sorg perempuan yg terlampau anti dgn Islam...

Modus operandi die adalah untuk menjatuhkan Islam dan perbincangan mereka diadakan di FAcebook. kemudiannya ahli2 tersebut dikehendaki tidak menggunakan identititi sebenar bagi mengelakkan di tangkap oleh pihak berkuasa..

aku ke blog Azmeer Ahmad Shahruddin dan artikel yg ditulis olehnya Edisi Khas : Siapa di sebalik Makcik mengupas kejadian Geng Gaysec hack account makcik tersebut. Ini adalah merupakan satu perjuangan Jihad ke Jalan Allah iaitu membongkar siapa dalang disebalik ID Hajah Arazuwla ini. aku kira ini hot entri jugak la...

Kejadian Murtad semakin berleluasa sekarang...baru-baru ini Polis serbu Umat Islam di Gereja di Shah Alam kerana mendengar pengucapan awam yg menyelitkan perkataan-perkataan dari Al-Quran. Ketika diserbu, pihak penganjur tidak memberi  kerjasama serta cuba utk melupuskan bahan bukti tetapi gagal.. dan didapati lebih 100 orang ibu tunggal terlibat dengan program gereja gara-gara kesempitan wang. Gila tak gila jugak la..kerana kesempitan wang..ko sanggup mempertaruhkan agama utk dptkan duit serta minum sejenis ari putih setiap kali hadir majlis tersebut..terang2 ko dh murtad..itu air holy...

di FB pulak Gerakan Murtad dan Menghina Islam  sedang bermaharajalela dan diminta pihak SKMM membuat tindakan. Kumpulan tersebut di gelar AMS iaitu Murtads in Malaysia & Singapore yang begitu terang dan jelas menghina islam terutamanya junjungan besar umat islam, Muhammad S.a.w. wah...terang2 korg buat Group pahtue suh gang2 korg tue jgn pakai identiti sebenar..kuang ajaq toi...

Dan Hajah Arazuwla ini adalah salah seorg golongan orang yg menempah tiket ke Neraka akibat dari perbuatannya..



note : sedih dgn kejadian2 seperti ini..t zaman anak-anak aku, tah camne rupe bentuk dan cara deme nak kondem islam...Ya allah jauhkan perkara-perkara seperti ini dari ahli keluargaku.

thanks for reading...

jya

1 comment:

ZaNa aDieyZa said...

sedih dgn isu ni.. kenapa lah manusia2 mcm ni x sudah2 nak burukkan nama Islam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...