Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Friday, April 8, 2011

Blog Saya Nak Popular Macam Blog FATIN LIYANA



SOALAN CEPUMAS....

          a) bilangan follower korang sekarang?
               Tak ramai ade lah dlm 21 org jer.. (new blogger)

          b) kenapa korang pilih blog tu? apa yang best tentang blog dia? dia dah follow blog korang?
              got many tips from her..i never ask her to follow my blog..juz Silent Reader..

          c) bagi korang mana yang penting, follower atau pembaca setia?
              Pembaca Setia is better..kalo follow tapi tak bace tak guna jugak...

          d) apa yang best tentang blog korang? time ni la nak promote..huhuhu
               Nothing special juz famili story..sumtime ade letak tips bagi membantu ibu2 yg breastfeeding. .

          e) impian korang dalam dunia blog ni?
               Berharap agar Ibu-Ibu muda tahu KEBAIKAN SUSU IBU serta menggalakkan penyusuan susu ibu exclusive.


1 comment:

Nour Akmal said...

thanks join blog saya..=)

link awk sy dh promote kat entri baru sy..
jom baca..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...