Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Monday, October 3, 2011

My Side Income = n_n

kalo korg pasan la...since bln pose ritoo, aku cam dh jarang hapdate blog..hinggakan hari kelahiran aku pun still tak kuar agieh dlm blog nieh..huhu..sowi ye kengkawan..

skang nie aku ade wat biz kecil-kecilan..mmg aku jenis tak reti diam..mesti ade menda aku nak niaga..kalo sesape anak peniaga.....mesti korang ade rase perasaan cam aku gak..takleh nak duk diam tanpa mendatangkan income...

memacam dh aku niaga..aku lebih tertumpu kepada desert atau kueh mueh..huhu..pasal jenis aku..biar penat sikit tapi hasilnya lumayan byk..hahaha..itu prinsip aku...jadi pelbagai jenis desert aku dh jual...antaranya ialah :

  • karamel
  • jelly kelapa
  • dadih
  • kek coklat
  • sambal tempe
  • puding triffle
n yg latest ialah : APAM POLKA DOT .




rasa seronok je buat..menda2 nie kene ade minat baru leh wat...kalau tak..hareeemmmm nak jadi..huhu..
jadi sesape yg tingin nak tempah, boleh la hubungi aku yer...




antara tempahan costumer :









antara corak2 yg dibuat..kadang2 tue..berderet2 jugak la tempahan yg diterima..time ngah baking pun ade yg tempah, ade rezeki lagi kt sitoo..alhamdulilah...







 so those yg interested, boleh la menempah dgn aiii yer..n_n...

alhamdulilah, tetiap minggu mesti ade tempahan, ade la rezeki utk shifaa sikit, aku sikit n ayah die sikit..dpt la jugak menabung sikit...insyallah..sonok rasenye..n_n..

*memang jiwa peniaga- bapak borek anak rintik*


love my famili..
~tade kaitan lgsg dgn entri nieh~

4 comments:

Mak Izz said...

jiwa peniaga best. jiwa pembeli bahaya! silap hb blh bankrup. sape agaknye tu ek? ^____^

emma said...

yela..yg itu pun nak kene jage jugak kan kak..

::Mamalyna:: said...

semoga murah rezeki emma...

emma said...

time kasih kak..semoga murah rezeki utk akak jugak yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...