Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Friday, August 5, 2011

Bye bye bos!!!!!!

aku update menda lain la plop setelah try byk kali hp aku tkleh nak detect ngan pc..die wat hei lagi cam gitoo...

14 Julai 2011
BPSH, KPM
3.00ptg
Majlis Clock Out Pengarah BPSH


waktu majlis nie aku sibuk kerja yang ditinggalkan oleh exbos aku nie sebelum pencen...surat penghargaan, claim2, kemas barang, hantar barang ke kete (dh cam PAP plak aku nie), baling-baling  sambut adiah berbungkus2..smpi tak menang tangan...
clock out jam 4.30ptg

Beliau redha bahawa sehingga itu sahaja perjuangan beliau di dalam bidang pendidikan dan tamat perkhidmatan secara wajib. Pelbagai nasihat dan kata-kata perangsang beliau berikan kepada kakitangan bagi meneruskan perjuangan dimedan perang dalam mendidik anak-anak bangsa.

bersalaman dengan kakitangan BPSH
oh ye..aku pun syahdu jugak sebab Y. Bhg. Datuk nie actually cerewet  mudah utk diuruskan, beliau tak byk karenah tapi sgt tegas dlm menjalankan tugas lagi2 berkaitan dengan kewangan.

dan setelah majlis berakhir, aku pun lega la juga tapi tugas PA tetap jalan seperti biase...


ke hulu ke hilir bawak surat
 ke mana2 mesti ade je surat kt tangan aku..lagi2 pegawai, kalo nampak aku dtg jer...mesti risau..hahah..takut kene g mesy la tue..huhu..

n last but no least..


pinky lady

kami bergambar bersama-sama..nie deme nie kakak2 tau.slim2 agieh...aku je adik yg tembam  comel diajak join..

1 comment:

Abang Stalker said...

xde le tembam mn kak.ibu yg slim~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...