Nuffnang Ads

Followers

Nuffnang Ads

Tuesday, July 12, 2011

Majlis Pra Persaraan Bos Guwe

Majlis Tautan Kasih, Sekalung Budi
9 Julai 2011, 8.00 mlm
Sri Cempaka Suite, Cheras

 majlis ini dibuat sempena persaraan bos aku pada 14 Julai 2011. Majlis makan malam itu sebagai pra persaraan utk beliau dari warga BPSH...aku hadir tapi tak dapat nak join smpi abih sebab shifaa dh memanggil2 kt dlm kete...

cucu bos aku  : si akif..beza 2bln je ngn shifaa
my bos bawak anak dia yg sulung. baye aku..mmg mase muda, bos aku tue cam rupe anak die tol..kurus jer..hahaha..tapi aku tak amek gmbr la..limited edition tau..hp cokia..maleh nak amek pic lelebih..
ngan mardiana
seronok jugak la...dan kebanyakkan acara tersebut more tue karaoke ler..aku tak tunggu majlis abih sebab panggil si tecik di kereta..

ngn sara
mase datuk berucap aku dh kuar..taktau la majlis abih kul bape..ape pun..tengok bos aku cam fun jer..hahaha..takpela..tengok pun die seronok jer..


kami bdua lagieh..
pas balik dri majlis tue..en.suami terus shoot ke kuala gula..en.abah ajak mancin kt sane..deme dh tgu sane..tgu kami smpi je.

2 comments:

AtiEyZ said...

:)

emma said...

;)...mmg tiap tahun berganti bos jer..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...